FeedbackSchule Android için

(0)
  • Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

FeedbackSchule: Sınıf Deneyimini Geliştirmek İçin Anonim Geri Bildirimler İçin Uygulama

FeedbackSchule, öğrencilerin sınıf deneyimleri hakkında öğretmenlerine anonim geri bildirimde bulunmalarını sağlayan Android bir uygulamadır. Bu uygulama ile öğrenciler, perspektiflerini paylaşabilir ve öğretmenlerinin öğretim yöntemlerini geliştirmelerine ve öğrencilerinin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamalarına yardımcı olabilirler.

Bu uygulama, öğrencilerin olumsuz sonuçlardan korkmadan hızlı ve pratik bir şekilde geri bildirim sağlamalarını sağlar. Uygulama ayrıca öğretmenler tarafından sağlanan anketlere kolayca erişmek için dahili bir QR kod tarayıcısı da içermektedir. Ayrıca, öğrenciler yeni anketler çevrimiçi olarak mevcut olduğunda bildirim alırlar.

Ebeveynler, uygulamayı çocuklarının okuluna veya öğretmenine geri bildirimde bulunmak için de kullanabilirler. Okul kalitesi, okul iklimi veya organizasyonel konularla ilgili anketlere yanıt verebilir ve okulla daha etkili bir şekilde işbirliği yapabilirler.

Program diğer dillerde mevcuttur

FeedbackSchule Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.19.1

(0)
  • Güvenlik Durumu

FeedbackSchule hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer FeedbackSchule denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.